søndag 30. oktober 2011

Hangover 2

The Hangover Part IIOriginaltittel: The Hangover Part 2
Nasjonalitet: Amerikansk
Produksjonsår: 2011
Spilletid: 1 time 37 minutter
Sjanger: Komedie
Regi: Todd Phillips
Skuespillere: Bradley Cooper, Liam Neeson, Zack Galifianakis, Jamie Chung, Juliette Lewis, Ed Helms og Justin Bartha


Denne gang foregår handlingen i Bangkok, hvor Stu skal gifte seg med sin kjære. Kompisgjengen på fire bestemmer seg for å ta noen øl rundt et bål på ei strand, men dette ender som i den første Hangover filmen i en fuktig tur på byen. Det ender som det pleier og gjøre at ingen husker noenting, så dagen etter går ut på å finne ut alle bisarre ting som hendte dagen før.

Fortellermåten er kronologisk, og det er lite symbolikk og slike ting i filmen. Dette er altså en film som for det meste inneholder reinspikket galskap, som gir deg en god porsjon latter.

Skuespillerprestasjonene er gode. Ikke bare av de fire hovedrolleinnehaverne, men også de andre som bidrar slik at dette blir en hysterisk morsom film. Spesielt vil jeg fremheve gale Zack Galifianakis som etter min mening gjør en fryktelig bra prestasjon.

Filmen er gitt aldersgrense 15 år, noe som jeg syntes passer bra. Noen voldsomme scener finnes og det er også et relativt spenstig språk til tider. Dette er fin og gal underholdning som garantert gir deg et smil om munnen, og den anbefales i høyeste grad!





Anmeldt av Simen Jørgensen, VG.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar